Stichting Mijn Eigen Thuis steunt ouders van jongeren met een beperking bij het realiseren van zelfstandige woonvormen.

Symposium

Ook dit jaar organiseert Stichting Mijn Eigen Thuis weer samen met Amerpoort een najaarssymposium. Met als centrale vraag: Hoe koester ik de droom van een ouderinitiatief? Wilt u zich aanmelden dat kan, stuur dan een mail met als onderwerp symposium. Geef dan uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, emailadres en eventueel de naam van de organisatie door. Wij hopen u dan te ontmoeten op zaterdag 28 oktober 2017 in het Cultureel Centrum Amerpoort in Baarn.

Kennis
Kennis

Veel projecten stranden doordat ouders vaak te weinig kennis in huis hebben over de bouw. Stichting Mijn Eigen Thuis bundelt de kennis van de partners en de ervaring van groepen ouders die al een project gerealiseerd hebben.

Lees meer
Partners
Partners

Het maken van een keuze voor leveranciers en bouwers is een lastige aangelegenheid. Het kwaliteitskeurmerk van Stichting Mijn Eigen Thuis biedt houvast voor zowel ouders als partners tegelijk.

Lees meer
Middelen
Middelen

Een project begint met een goede inventarisatie van uw behoefte en de mogelijkheden van de jongeren. Stichting Mijn Eigen Thuis kan ouders financieel ondersteunen bij het inschakelen van professionele begeleiding.

Lees meer