Stichting Mijn Eigen Thuis heeft al bij de realisatie van heel veel verschillende projecten ondersteuning geboden.

 

Op deze pagina vindt u een beschrijving van enkele van deze projecten.

Stichting MET ondersteunt ouderinitiatief Stichting de Zuidplas met € 3.500,00

Het bestuur van Stichting Mijn Eigen Thuis heeft een cheque van € 3500,00 overhandigd aan Remco en Kevin Hoogeveen. Beide broers worden bewoners van het ouderinitiatief Stichting De Zuidplas waarvan hun ouders Stef en Elly Hoogeveen initiatiefnemers zijn.

 

Dit initiatief is bedoeld voor jongeren met een beperking in de gemeente Zuidplas en omstreken. Dit bedrag zal worden besteed aan het inhuren van een bouwadviseur die ondersteuning en advies gaat geven tijdens het traject met de gemeente, woningbouw en aannemer.

 

Daarnaast word ook een deel gebruikt om onafhankelijk advies in te huren in het opzetten van een financieel overzicht op het gebied van zorginkoop.

Bijdrage voor Stichting ZES

Op vrijdag 21 december heeft het bestuur van de Stichting Mijn Eigen Thuis een cheque van € 3500,00 overhandigd aan Bas en Stijn Redert.

 

Beide broers worden bewoners van het ouderinitiatief dat hun ouders Rob en Laine Redert hebben opgezet voor jongeren met een beperking te Breda. Dit bedrag zal worden besteed aan het inhuren van een projectleider die de stichting ZES met expertise zal ondersteunen tijdens de bouwfase.

 

Inzet van een deskundig projectleider is cruciaal omdat al in een vroeg stadium rekening moet worden gehouden met tal van bouwkundige en gebouw gebonden ICT voorzieningen. Inzet van de projectleider zorgt voor het maken van de juiste keuzes en bespoedigt het (bouw)proces.

Bijdrage voor Happy Home

Namens het bestuur van Stichting Mijn Eigen Thuis heeft secretaris Paul Offerman een cheque van € 3.500,00 overhandigd aan een delegatie van het bestuur van de Stichting Woongroep Happy Home.

 

Dit bedrag zal worden besteed aan het inhuren van een projectleider die Woongroep Happy Home met expertise zal ondersteunen. Op het gebied van bouwkunde en techniek zal de projectleider de aannemer ondersteunen bij het uitwerken van de wensen en eisen van de jongeren.

 

Happy Home is inmiddels helemaal klaar en de jongeren wonen er met veel plezier.