Najaarssymposium stichting Mijn Eigen Thuis goed bezocht!

Ongeveer 120 bezoekers hebben afgelopen zaterdag het najaarssymposium van Stichting Mijn Eigen Thuis bezocht. Het symposium stond dit jaar in het teken van reeds bestaande ouderinitiatieven en hoe die ervoor kunnen zorgen voor continuïteit.

Er waren inspirerende sprekers die met prachtige praktijkvoorbeelden konden vertellen over het toekomstbestendig maken van ouderinitiatieven. Alle presentaties werden vakkundig aan elkaar gekoppeld door dagvoorzitter Ineke Smidt. De presentaties zijn te downloaden door op de onderstaande linkjes te klikken.

Presentatie Natascha Spanbroek - Flevoloft.

Presentatie Wim Kos - ASVZ

Presentatie Hans van der Knijff - Per Saldo

Presentatie Marianne Stasse - Olivier

Presentatie Alfons Klarenbeek - Amerpoort

Featured Posts
Recent Posts
Archive

Stichting Mijn Eigen Thuis is een maatschappelijke non-profit organisatie en heeft om die reden de ANBI status gekregen. Stichting Mijn Eigen Thuis stelt middelen beschikbaar voor het inhuren van professionele ondersteuning tijdens de realisatie van zelfstandige woonvormen. Daarnaast organiseren we diverse bijeenkomsten en fungeren we als kennisbank voor de sector.