Samenwerking PGVZ

PGVZ biedt kwalitatieve zorg op maat. En dat zeggen ze niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, waar bestaande zorgaanbieders niet in kunnen voorzien. Flexibel, op maat en begrepen. Ze weten dus precies wat de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn.

Helemaal niet vreemd dus dat PGVZ en Stichting Mijn Eigen Thuis een samenwerking zijn aangegaan.

Op de foto: Dhr. P. Offerman, Gosse Noppert en Dhr. T. Caspers

Featured Posts
Recent Posts
Archive

Stichting Mijn Eigen Thuis is een maatschappelijke non-profit organisatie en heeft om die reden de ANBI status gekregen. Stichting Mijn Eigen Thuis stelt middelen beschikbaar voor het inhuren van professionele ondersteuning tijdens de realisatie van zelfstandige woonvormen. Daarnaast organiseren we diverse bijeenkomsten en fungeren we als kennisbank voor de sector.