Bijeenkomst de Toekomst van ouderinitiatieven.

Op zaterdag 15 februari 2020 organiseren het Platform Wooninitiatieven Zuid-Nederland en Naar-Keuze een bijeenkomst voor ouders/familieleden die betrokken zijn bij ouderinitiatieven.

Centraal thema deze bijeenkomst is: De toekomst van ouderinitiatieven (zie het programma). Wij hebben het zorgkantoor uitgenodigd om te spreken over hun visie op ouderinitiatieven. Dit mede naar aanleiding van de vragen rondom (onder)aannemersschap in ouderinitiatieven, werken met splitsingsformulieren, vaste contactpersonen, rekenmodules (bij combinatie PGB en Zorg in natura). Ook praten wij u graag bij over de actualiteit betreffende ouderinitiatieven.

Wanneer? Zaterdag 15 februari 2020 van 10:00 tot 13:00

Waar? MEE West-Brabant, Heerbaan 100, 4917 NL Breda

De bijeenkomst is gratis.

Aanmelden U kunt zich aanmelden tot 12 februari 2020 via http://vragenlijst.dezorgvraag.nl/breda-feb.20

Na aanmelding ontvangt u een week van te voren een bevestiging en het definitieve programma.

Congres Ouderinitiatieven Op zaterdag 14 november 2020 organiseren wij een groot congres in het midden van het land om het project ‘Heft in eigen hand’ over de toekomst van ouderinitiatieven af te sluiten. U kunt deze datum vast in uw agenda noteren!

Featured Posts
Recent Posts
Archive